Bodyjam on päivän sana. Se on nimittäin tanssiliikuntatunti paikallisessa kuntokeskuksessa, jossa olen alkanut viime aikoina vierailla, sanoisin jopa että ihan tiuhaan tahtiin. Ne jotka minut tuntevat, tietävät, että tällainen ei ole ollenkaan minun  tapaistani. Mutta hei kaverit (istuttehan nyt aloillanne tiukasti?) liikunta voi ihan oi-ke-as-ti olla hauskaa!

Tämä kuukausikortin ostaminen on laiskan liikujan paras kaveri. Kun halua löytyy muttei suurta viitsimistä. Arkiliikunta vaatii päättäväisyyttä, tämä puolestaan on helppo vaihtoehto. Ei muuta tarvitse kuin ilmestyä paikalle ja ammattiliikuttajat pitävät huolen siitä että saan monipuolista liikuntaa kaikille lihasryhmille ja että venyttely ei unohdu.

Ja tarjonta on niin uskomattoman monipuolista! On kuin karkkikaupassa olisi. Tähän mennessä ole kokeillut eriasteista vesijumppaa (aqua 2 ja aqua muskel), alkeis- ja muskelsteppiä, pilatesta, corea (keskittyy vatsan ja selän lihasten sekä tasapainon hallintaan) sekä tätä bodyjamia. Unohdinkohan jotain? Ja sitten olen käynyt ihan vaan uimassa. (Uimahallissa on sauna, mutta jotenkin tämä saunomismeininki täällä on vähän omituista.. Palaa asiaan myöhemmin tutkittuani kysymystä laajemmin.)

Vielä on parikymmentä erilaista treenituntia kokeilematta. Tänään bodyjamissa tanssittiin jazzia ja raggaa. Nyt mun täytyy mennä näyttämään kullalleni oppimani movesit.

Shake-that-thing-now-bada-bada-shake-that-thing!